Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi samlet en oversigt over de mest stillede spørgsmål, vi får hos JABA Media. Hvis du ikke finder svar på netop dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail kontakt@jabamedia.dk eller på telefon +45 42 42 52 87.


Hvis du ønsker et nyt domæne tilføjet til dit webhotel, skal du blot sende en e-mail til vores support, hvori du oplyser, hvilket domænenavn du ønsker. Herefter laver vi en bestilling for dig og sætter domænet op, så det kommer op at køre hurtigst muligt.
Du har ubegrænset plads på dit webhotel. Du kan have alle de billeder, gallerier og andre uploadede filer, som du ønsker.
Ja, det kan du sagtens. Bemærk dog, at du skal betale for hvert webhotel, du har hos os.
Når du vil have oprettet én eller flere mailkonti på dit domæne, kan du kontakte os og oplyse, hvad kontoen skal hedde – så opretter vi den selvfølgelig for dig.
Alle .dk domæner har en kode og et brugernavn tilknyttet, som kun udleveres til ejeren af domænet - dvs. dig. Vi skal bruge koden og brugernavnet fra DK-Hostmaster for at kunne flytte dit domænenavn. DK-Hostmaster sendte dig et brev eller en e-mail, da du reserverede dit domæne, hvori koden står. Har du ikke koderne længere, så oplys det til os - så sørger vi for, at DK-Hostmaster sender oplysningerne til dig igen.
Vi har i nogle tilfælde bestilt domænenavnet for dig. Vi kan til enhver tid overdrage domænet til dig, da vi ikke ejer det, men bare har reserveret det til dig. Ønsker du at få dit domæne overdraget i dit navn, skal du bare kontakte os og oplyse om dette. Herefter sender vi en overdragelseserklæring afsted til dig, som du skal udfylde og sende retur.
Som udgangspunkt skal du selv levere teksten og billederne. Vi kan i mange tilfælge hjælpe dig med finde frem til det rigtige materiale, men dette aftales individuelt.
Mangler du et logo til din nye hjemmeside, kan vi sagtens hjælpe dig med at designe et flot og professionelt logo. Kontakt os for at høre om priser og muligheder.
Hos os bliver du aldrig bundet af et abonnement. Du betaler et engangsbeløb for udvikling og design af din hjemmeside.
Vi har mulige tilvalg til din hjemmeside, hvor vi står for administration, opdatering og redigering af sider, support samt løbende SEO. Dette kan altid opsiges til udgangen af løbende måned.
Leveringstiden på en hjemmeside afhænger af opgavens omfang. Det kan tage alt fra 1 dag til 20 dage. Hvis vi hurtigt bliver enige om hvordan hjemmesiden skal se ud, hvilke funktioner den skal have og du er hurtig til at sende det materiale vi skal bruge, kan din hjemmeside være færdig meget hurtigt.
Der findes en lang række hjemmesider, der tilbyder gode og gratis billeder i høj kvalitet. En af de bedre er www.freeimages.com/
Skal du bruge professionlle billeder kan du besøge www.shutterstock.com/ - her tilbyder de forskellige priser efter antal og størrelser på billeder.

Kontakt


+45 27 85 04 41

kontakt@jabamedia.dk

Man - tors: 09.00-20.00

Fredag: 09.00-17.00


JABA MEDIA

Kilevej 4,

DK-2000 Frederiksberg

CVR: 36634588

kontakt os

Du er altid meget velkommen til at kontakte os - vi er her for at hjælpe, og vi elsker at møde nye mennesker over en kop kaffe.

Indtast dit navn

Indtast din email

Indtast et emne

Indtast din besked

Send